KARİYERİM ANAOKULU 28 HAZİRAN'DA EĞİTİME KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.

ÖĞRENCİLER YAŞ GRUPLARINA GÖRE SINIFLARDA SOSYAL MESAFE KURALLARINA DİKKAT EDİLEREK EĞİTİM ALACAKLAR.

3 YAŞ

3 yaş grubu öğrencilerimiz kişilik oluşumlarının en önemli evresinde olduğu için bu dönemde aşılanması gereken davranış ve tutumlar “Oyun” ile kazandırılmaktadır. Branş dersleriyle, grup çalışmaları ve aktif öğrenme teknikleriyle hazırlanmış ortamlarda hem planlı hem de serbest oyunlar oynayarak çalışmalarını yaparlar. Anaokullarında sınıfta 2 öğretmen bulunur. Biri sınıf öğretmeni, diğeri yardımcı öğretmendir.

4 YAŞ

4 yaş grubu, oyun becerilerini somut ve soyut alanlarda değerlendirir. Sene başında etkinlik ve oyunlarla alakalı bir program hazırlanır. Öncelikli olarak bilişsel alanlarla çalışmalara yönlenmeyi hedeflediğimiz 4 yaş grubu öğrencilerimize özgüvenlerini hızlandıran etkinlikler yaptırılarak, yaşayarak öğrenme teknikleri kullandırılır. Yaptıkları çalışmaları aileleri ve okul içi ortamlarında çevredekilerle paylaşır sergiler ve sunumlar hazırlarlar.

5 YAŞ

Bu yaş grubunda öğrencilerimizin ilkokul öncesi bilişsel, sosyal ve duygusal alanlardaki ihtiyaçları dikkate alınmıştır. İlkokula hazırlık yapılırken ayrıca fen bilgisi, doğa çalışmaları, matematik, sanat çalışmaları, ana dil etkinlikleri ve spor faaliyetleri ile beceri geliştirme programına katılırlar ve bu bağlamda okuma yazma çalışmaları da yaptırılır.

ERKEN YAŞTA YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu öğrencilerimizin anadil gelişimini devam ederken yabancı dil eğitimi de paralel olarak devam eder. Eş dil eğitimi dediğimiz bu sistemde öğrenciler yapay ortamlarda öğrenip, doğal ortamlarda yaşamış olurlar.

Eş dil eğitim sistemimiz öğrenciyi bir bütün olarak benimseyen bütüncül yöntem merkezinde uygulanır. Beyinsel işlevleri doğrultusunda öğrencilerimizin oyunlar şarkılar renkler ritim müzik ve canlandırmayla süslenmiş, konu odaklı ve öykü odaklı bir eğitim öğretim sürecinde yaşayarak ve deneyimleyerek eş dil edinmeleri sağlanır.

Tüm Haberler ve Kampanyalar