HADIMKÖY KARİYERİM ANADOLU LİSESİ 9-10-11-12. Sınıf Öğrenci Kayıtları Başlamıştır.

Endüstri 4.0 dönemini yaşadığımız bu dönemde işverenler seçimlerini kendilerini her yönden geliştirmiş olan, iyi derecede İngilizce konuşabilen, kültürlü, donanımlı ve özgüveni yüksek bireylerden yana kullanıyor. Lise yıllarında alacak olduğunuz eğitimin niteliği, üniversite başarınızı ve sonrasındaki kariyerinizi doğrudan etkileyecek. Lise yıllarını sadece sınav hazırlığı olarak görmek sizi yaşıtlarınızın gerisinde bırakacaktır. Bu yüzden hem sınava hem de profesyonel yaşama hazırlanabilmek için ''bir dershane eğitiminden çok daha fazlasına ihtiyacınız var! '' Hadımköy Kariyerim Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimiz kültür derslerinin yanında almış oldukları profesyonel dil eğitimi ve teknoloji tabanlı derslerle hem üniversite sınavına hem de Endüstri 4.0’ın gerektirdiği donanıma hazır bir şekilde okulumuzdan mezun olmaktadırlar.

Tüm Haberler ve Kampanyalar