Kariyerim Teknoloji Lisesi geleceğin üreten, yaratıcı, çözüm odaklı bireylerini bugünden yetiştirip; onların araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön veren, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önde başlamalarını sağlamaktadır.

MEZUN VE İSTİHDAM YÖNETİMİ

Mezun olacak öğrencilerimize diplomalarının yanı sıra alanlarında iş yeri açma belgesi de verilmektedir. Hadımköy Sanayi Bölgesi’nde yapılan iş protokolleri gereği öğrencilerimiz bu işletmelerde 12.sınıfta staj yapmakta ve mezun olduktan sonra aynı işletmelerde kendilerine iş garantisi sağlanmaktadır. Tüm öğrencilerimize mezun oldukları programların yanı sıra Ulusal ve Uluslar arası geçerliliği olan Europass, Mekatronik, Web Tasarım, Kodlama, Autocad, STA4cad sertifikaları da verilmektedir.