Atatürk’ün, “Benim manevi mirasım ilim ve akıldır. Benden sonra beni izlemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin kılavuzluğunu kabul ederlerse manevi mirasçılarım olurlar.” sözünden yola çıkarak ülkemize ve insanlığa yapılacak en büyük katkının bilimin ışığında, nitelikli eğitimle tam donanımlı nesiller yetiştirmek olduğuna içtenlikle inanan bir eğitimci olarak; hedeflerimizle örtüşen, ayrıcalıklı bir eğitim ekosistemi kurmak amacıyla Kariyerim Okulları olarak 2017 yılında eğitim hayatımıza başladık.

Bu kapsamda Kariyerim Okulları; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Teknoloji Lisesi kademesinde verdiği eğitimlerle öğrencilerine sunduğu Zihinsel Gelişim, Fiziksel Gelişim, Sosyal Gelişim, Psikolojik Gelişim ve Akademik Gelişim başlıkları altında özelleştirerek, gelecek odaklı bir bakış açısıyla öğrenim hayatına devam ediyoruz.

Her öğrencimizin değerli ve öncelikli olduğunu, farklı ilgi ve ihtiyaçları olduğunu biliyor, çocuklarımızı ve gençlerimizi teknoloji okuryazarı, girişimci, sosyal anlamda gelişmiş, etkili yetişkinler olarak yarınlara hazırlıyoruz. Ulusal ve uluslararası akademik disiplinlerden faydalanarak oluşturduğumuz ders içerikleri ve eğitim modellerimizle geleceği inşa edecek, yepyeni bakış açılarıyla yaşadıkları ülkeyi ve dünyayı güzelleştirecek, yenilikçi fikir ve buluşlarıyla insanlığa katkı sağlayacak bireyler yetiştiriyoruz.

Sizleri de Kariyerim ailesinin bir parçası olmaya bekliyoruz.

Sevgilerimle

Ömer TEMİR